Het alles-in-één website pakket

Voor maar 599,- nemen wij al uw zorgen uit handen. Over alles is nagedacht: een uitstekend design voor uw klanten, actuele statistieken om uw bedrijf dagelijks een stap verder te helpen en een beheersysteem om gemakkelijk uw website up-to-date te houden. Onze specialisatie ligt in het online vindbaar maken van uw bedrijf. Hoe zichtbaar is uw bedrijf online?

Websites zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Al onze werknemers zijn universitair afgestudeerd en staan dagelijks klaar om uw bedrijf tot een (online-) succes te maken. Dit bespaart tijd: tijd die voor ondernemers zeer kostbaar is.

Gerelateerde afbeelding

Design

Responsive

Wij zorgen ervoor dat uw website op alle apparaten er perfect uitziet en bruikbaar is. Doordat we gebruik maken van templates die door Google’s material design zijn goedgekeurd zorgen wij altijd voor een strakke en mooie websites.

 

Consistent

Een consistente werkwijze zorgt voor goed resultaat. Terugkerende elementen ziet u op diverse plekken terug. Daarnaast wordt elke website voor aflevering tot op gebruikersniveau getest.

 

Technisch

Al onze websites worden zo gebouwd dat ze op punten als snelheid, vindbaarheid en code 100% efficiënt werken. Dit verbetert niet alleen de ervaring van uw klanten, maar zorgt er ook voor dat de website door Google juist wordt geïndexeerd.

Dagelijks een stap verder

Inzicht

De website wordt gekoppeld met Google Analytics. Zo heeft u actueel inzicht in het aantal bezoekers, waar ze vandaan komen en wellicht het belangrijkst: hoe ze zich gedragen op de website. Uiteraard, met de nieuwe privacy wetregelgeving, wordt dit duidelijk gecommuniceerd met uw klanten.

 

Rapportage

Ondernemers hebben niet dagelijks de tijd om hun website in de gaten te houden. Dat snappen wij. U krijgt, indien gewenst, maandelijks een rapportage met alles wat u wilt weten over hoe uw website gebruikt wordt.

Afbeeldingsresultaat voor analysis picture

 

Website aanpassen

Beheersysteem

Uiteraard krijgt u toegang tot de beheersectie van uw website. U kunt hier gemakkelijk teksten, afbeeldingen of hele paginas onderhouden en aanpassen.

 

Onderhoud

Wij staan dagelijks klaar om u te assisteren bij problemen en/of vragen. Daarnaast houden wij graag contact met onze relaties om indien nodig snel van dienst te kunnen zijn.

 

Bent u er klaar voor om uw bedrijf online zichtbaar te maken?
Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Vanaf 599,- realiseren wij een prachtige website.

Offerte aanvragen     Neem direct contact op