Thuis in de wereld van nu én morgen.

“Hoe vaker uw bedrijf, dienst of website op de eerste pagina naar voren komt, hoe meer mensen op uw website komen. Het klinkt simpel, maar het werkt echt.”
Afbeeldingsresultaat voor seo animation

Zoekmachine advertenties (SEA)

Over de hele wereld gebruiken mensen verschillende zoekmachines voor zoekopdrachten. In Nederland is Google de absolute marktleider, met marktaandeel van 95%. In een zoekmachine zijn standaard plekken gereserveerd voor advertenties. De zoekmachine van Google maakt gebruikt van een eigen advertentie systeem; Google Adwords. Door middel van een veilingsysteem kun je bieden op de betaalde advertentieplekken in de zoekmachine van Google. Naast de hoogte van het bod, kijkt Google naar diverse factoren van een advertentie. U kunt dus kosten besparen door uw advertenties te optimaliseren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is onmisbaar om bezoekers naar uw website te krijgen. Vrijwel alle websites die u bezoekt, vind u via een zoekopdracht in Google. Er zijn maar weinig websites waarvan u de URL uit je hoofd kent en die je dus gelijk intikt.
Zo werkt het bij uw doelgroep ook. Elke dag verwerkt Google maar liefst 3,5 miljard zoekvragen. Dat zijn gemiddeld 40.000 zoekvragen per seconde! Hoeveel van de zoekers die naar uw product of dienst zoeken, komen op dit moment bij de concurrent terecht? Kunt u deze zoekers overtuigen klant te worden bij u?

 

Bent u er klaar voor om uw bedrijf online zichtbaar te maken?
De combinatie van SEO en SEA is altijd sterker dan de inzet van één van de twee. De slagingskans wordt gewoon veel groter. Wij helpen u graag. Onze wo – specialisten zijn op de hoogte van de laatste updates wat betreft zoekmachine optimalisatie.

Offerte aanvragen     Neem direct contact op